satelec
Nieuw(s) Sat-Links Service Contacteer ons Online kopen Verkoopsvoorwaarden

 

 

Satelec » Camping-Mobiel

Seflsat Snipe 4 met bluetooth
NIEUWE Volautomatische satelliet antenne nu over slechts één kabel + Bluetooth
Snipe 4
De Snipe 4 is een vernieuwde versie van de succesvolle 3-versie nu inclusief een Bluetooth afstandsbediening.Werkt over slechts één Coax-kabel en eenvoudige installatie zonder controller.
De Selfsat SNIPE 4 is van de nieuwste generatie SNIPE-antennes inclusief BT-afstandsbediening en een uitgebreide iOS- en Android-app voor het bedienen van de antenne, firmware-updates, voor apparaatbewaking en voor het gemakkelijk vinden van de doelsatelliet via GPS. 10 satellieten zijn voorgeprogrammeerd
afmetingen (B x H x D): 515 x 355 x 201 mm - Gewicht Netto: 10,3 kg
meegeleverd :
Een bluetooth afstandsbediening
Een 12v sigarettenaansteker-adapter
Een signaalkabel (12 meter)
Een Nederlandstalige handleiding
Een PI (controller) box
Montageset bestaande uit: montageplaat, kabel, schroeven en waterdichte kabeldoorvoer.

1120.00€

 

____________________________________________________________________

 

Travel Vision R7 65cm / 80cm Volautomatisch Portable SatSystem
Een uniek 80cm volautomatische schotelantenne op statief met Singel lnb!
travelvision

De Travel Vision R7-80 is de opvolger van de succesvolle R6 80. Net als zijn voorganger heeft deze mobiele schotelantenne een schotelblad van 80 cm (diameter) en een degelijk statief, waarmee deze schotelantenne overal makkelijk kan worden opgezet. De lithium accu heeft u alleen nodig om de schotelantenne uit te richten (binnen een paar minuten) en dankzij 14 ingeprogrammeerde satellieten geniet u binnen no time van haarscherpe HD televisie. De buitenkant van de R7 (schotel en module) is gemaakt van hoogwaardig kunststof en is hiermee bestand tegen weersomstandigheden.

Eenvoudig aansluiten met coaxkabel
Naast de schotel, het statief en de bedieningsmodule bevat de R7-80 set ook een 15 meter lange coaxkabel. Deze gebruikt u om de schotelantenne aan de sluiten op een (niet meegeleverde) HD satellietontvanger. De gewenste satelliet vindt u vervolgens met een druk op de knop van de bedieningsmodule.

Beschermd tegen diefstal
De bedieningsmodule van de Travel Vision R7-80 haalt u uit het systeem nadat u de schotel heeft uitgericht. Terwijl de module met daarin de elektronica, motoren en accu’s op een veilige plek ligt, kijkt u televisie in uw camper of caravan. De losse schotelantenne op statief is zonder de bedieningsmodule niet bruikbaar, waardoor hij zonder problemen buiten kan blijven staan.

Travel Vision R7-80 in het kort
 • 80 cm schotel
 • Single lnb
 • 15 meter coaxkabel (75 Ohm, dubbel afgeschermd)
 • Gewicht: 11,5 kg
 • Batterijduur: +/- 1 uur
 • 14 voorgeprogrammeerde satellieten
 • Nederlandstalig display
 • 2 jaar garantie
  In optie : Gemakkelijk op te bergen in draagtas

Travel Vision R7-65 cm
Is beschikbaar met Single of duoblock lnb.

Uitvoering 65cm schotel: 1345.00€
Uitvoering 80cm schotel: 1545.00€

Travelvision Opbergtas
Travelvision Opbergtas

Opbergtas voor de Travel Vision R6 en R7. Voorzien van separaat vak voor het opbergen van het statief en een etui om de bedieningsmodule veilig in op te bergen.

 

Uitvoering 65cm schotel: 50.00€
Uitvoering 80cm schotel: 60.00€

 

____________________________________________________________________

 

TRAVELVISION Sat 85cm
travelvision 80

De TVA schotelantennes zijn stabiel en robuust ontworpen systemen, geschikt om ongestoord televisie mee te kijken. Door gebruik van duurzame en hoogwaardige materialen bieden Travel Vision schotelantennes een jarenlange onderhoudsvrije en storingsvrije werking. De systemen zijn voorzien van de nieuwste DVB-S2 satellietherkenning technologie en hierdoor perfect geschikt voor ontvangst in HD kwaliteit. De Travel Vision TVA schotelantennes hebben een lage opbouwhoogte en een gering gewicht en zijn hierdoor perfect geschikt voor montage op camper en caravan.

Met één druk op de knop richt de Travel Vision TVA zichzelf volledig automatisch uit op de satelliet die u selecteert. Er zijn 6 satelliet posities voorgeprogrammeerd waaronder Astra 1 en 3. Met

Heeft identieke kenmerken als de TVA 80 connect met uitzondering van automatische Skew en twin lnb.

Travelvision Sat 85 cm: 1595.00€

 

_______________________________________________________________

 

TRAVEL VISION TVA Connect 65cm/80cm (Twin & Autoskew enkel 80cm)
Volautomatische Schotelantenne met smartphone-bediening
Travelvision

De TVA schotelantennes zijn stabiel en robuust ontworpen systemen, geschikt om ongestoord televisie mee te kijken. Door gebruik van duurzame en hoogwaardige materialen bieden Travel Vision schotelantennes een jarenlange onderhoudsvrije en storingsvrije werking. De systemen zijn voorzien van de nieuwste technologie en hierdoor perfect geschikt voor ontvangst in HD kwaliteit. De Travel Vision TVA schotelantennes hebben een lage opbouwhoogte en een gering gewicht en zijn hierdoor perfect geschikt voor montage op camper en caravan. Bediening en updaten van de schotelantenne is nog nooit zo eenvoudig geweest met de Travel Vision app op uw telefoon.

travelvision stuurdoos

Travelvision Stuurdoos met on/off schakelaar

Travelvision paneel

bediening
paneel

 

 

 

 

 

travelvision connectTravel Vision Connect 

Bedienen van uw schotelantenne is nog nooit zo gemakkelijk geweest! Met de Travel Vision Connect schotels en onze mobiele app kunt u de schotel ook eenvoudig bedienen met uw smartphone. Ook het updaten van de schotel met nieuwe software is zeer eenvoudig. Er wordt een software update naar uw mobiele telefoon gestuurd en van daaruit automatisch in de schotel geladen. Geen ingewikkelde handelingen maar gewoon eenvoudig en automatisch zodat u altijd de laatste instellingen in uw schotel heeft.

Voorgeprogrammeerd
Met één druk op de knop richt de Travel Vision TVA zichzelf volledig automatisch uit op de satelliet die u selecteert. Er zijn 6 satelliet posities voorgeprogrammeerd waaronder Astra 3 voor Canal Digitaal.

Automatisch
De Travel Vision TVA schotelantennes zijn voorzien van DiSEqC technologie, hierdoor schakelt de schotel automatisch naar de juiste satelliet waarop de door u gekozen tv zender zich bevindt.

U kunt elke (HD) ontvanger of televisie met ingebouwde satellietontvanger aansluiten op de control unit van de Travel Vision TVA. De control unit kan volledig worden weggewerkt en u bedient het systeem middels het overzichtelijke bedieningspaneel.

 

Technische gegevens Travel Vision Connect 65 - 80

 • Schotel diameter: TVA 65, - TVA 80
 • Afmetingen (l x b x h): TVA65 87x66x19cm - TVA80 104x82x21 cm
 • Gewicht: TVA 65 12,5kg - TVA 80 14 kg
 • Voeding: 12 ~ 24V DC
 • Voorgeprogrammeerde satellieten: 6
 • Software-update: via app of USB
 • DiSEqC aansturing: ja
 • Auto Skew: nee voor de TVA65 - ja voor de TVA 80
 • Twin LNB: nee voor de TVA65cm - ja voor de TVA80
 • Automatische inklapbeveiliging: ja

Details/Specificaties:

Travelvision TVA Connect 65 cm: 1695.00€
Travelvision TVA Connect 80 cm: 2095.00€

____________________________________________________________________

 

Teleco Telesat BT 65 en 85 / SMART Diseqc, Panel 16 SAT, Bluetooth

teleco telesat
De nieuwe Teleco Telesat 65/85 smart is de opvolger van de Telesat 65 en is voorzien van diseqc en bluetooth. De volautomaat is nog steeds tuner onafhankelijk en op het bedieningspaneel zijn de volgende positites voorgeprogrammeerd: Astra 19, Hot Bird, Astra 23, Eutelsat 9, Eutelsat 5, Eutelsat 16, Astra 28, Astra 4, Turksat.
Hiermee is het mogelijk om de kanalen van onder andere TV Vlaanderen, Joyne, Télésat, CanalDigitaal te ontvangen. De TeleSat BT is compatibel met alle TV’s en satellietontvangers met een DVB-S2 tuner.

Teleco interface Nieuwe Teleco Smart interface met Bluetooth

Teleco bedieningspaneel

 

Nieuw bedieningspaneel

 

Meer info

 

Teleco Telesat BT 65 Diseqc, Panel 16 SAT, Bluetooth : 1525.00€
Teleco Telesat BT 65 SMART Diseqc, Panel 16 SAT, Bluetooth
: 1579.00€
Teleco Telesat BT 85 Diseqc, Panel 16 SAT, Bluetooth : 1620.00€
Teleco Telesat BT 85 SMART Diseqc, Panel 16 SAT, Bluetooth : 1669.00€


____________________________________________________________________

 

Teleco Flatsat ClassiC BT Smart
Automatische HD satellietantenne met intelligent bedieningspaneel 16 satellieten en met BlueTooth

Teleco Flatsat ClassicDe Teleco Flatsat Classic SMART DiSEqC BT (65cm of 85cm) heeft de Smart-functie aan boord, waarmee kijken nog makkelijker is. Bij het wisselen van zender, controleert de Smart-functie via welke satelliet de zender wordt uitgezonden. Vervolgens richt het de schotelantenne binnen een paar seconden automatisch uit op de betreffende satelliet. Bij dit model is aan de control unit bluetooth toegevoegd, hierdoor is het mogelijk om de schotel te besturen en te updaten via de telefoon.
De Teleco Flatsat Classic Smart wordt geleverd met een wandbedieningspaneel met slechts 2 knoppen. Na het drukken op de On/Off-knop, schakelt de schotel in. U kiest een programma en de schotelantenne richt automatisch uit. Op het OLED-display ziet u wat de schotelantenne doet. Het schermpje schakelt uit als u het niet gebruikt. Via de satelliet in de caravan of camper tv kijken is gebruiksvriendelijk met deze Teleco. Het systeem is te beveiligen zodat de antenne automatisch dicht gaat als het voertuig gestart wordt.

Meer details

Beschikbaar in:
Teleco Flatsat Classic BT 65 SMART, Panel 16 SAT, Bluetooth - 2050.00€

Teleco Flatsat Classic BT 85 SMART, Panel 16 SAT, Bluetooth - 2130.00€

 

____________________________________________________________________

 

Teleco Flatsat Easy BT 90 Smart
Automatische HD satellietantenne met intelligent bedieningspaneel 16 satellieten en met BlueTooth

Teleco Flatsat easy

Automatische HD schotelantenne (90 cm) met single lnb

De Teleco FlatSat Easy Smart DiSEqC 90 cm (voorheen Teleco FlatSat Easy Smart DiSEqC 85 cm) is een automatische schotelantenne die werkt met elke satellietontvanger (niet meegeleverd). De meegeleverde single lnb maakt het mogelijk om te verbinden met alle belangrijke satellieten. Daarnaast zit er een intelligent bedieningspaneel bij de set. Met slechts 2 knoppen is deze schotelantenne te bedienen. Bij dit model is aan de control unit bluetooth toegevoegd, hierdoor is het mogelijk om de schotel te besturen en te updaten via de telefoon.
Beschikbaar in:
70cm uitvoering
Twin uitvoering

Meer details


Teleco Flatsat Easy BT 90 SMART, Panel 16 SAT, Bluetooth - 2280.00€

 

____________________________________________________________________

 

Teleco Flatsat SKEW Easy BT 90 SMART, 16 SAT,Bluetoot
Automatische satellietantenne met SKEW regeling via GPS
Teleco flatsat Easy scew

De Teleco Flatsat Skew Easy SMART DiSEqC GPS 90 cm (voorheen Teleco Flatsat Skew Easy SMART DiSEqC GPS 85 cm) is een volautomatisch schotelantenne die de meegeleverde lnb nauwkeurig instelt dankzij SKEW. Dit automatische richtsysteem gebruikt GPS om de LNB  in te stellen op de optimale ontvangsthoek. Hiermee verbetert de ontvangst van satellietsignalen met name in gebieden ten zuidoosten en zuidwesten van de footprints (bijv. Turkije en Marokko). De 90 cm schotelantenne werkt met elke satelliet ontvanger (niet meegeleverd). Bij dit model is aan de control unit bluetooth toegevoegd, hierdoor is het mogelijk om de schotel te besturen en te updaten via de telefoon.

 

Teleco Flatsat SKEW Easy BT 90 SMART, P16 SAT,Bluetooth : 2640.00€

 

 

Teleco App

 
 
 
 
 
 

 

Teleco Pannel
 
 
 
 
 
 
Gps voor de beste signaalontvangst

De ontvangst in het midden van de footprints is optimaal als de lnb horizontaal (op 0°) geplaatst wordt. Wanneer u zich echter naar de zuidoostelijke of zuidwestelijke uiteinden van de footprints verplaatst, moet u de lnb resp. tegen de klok in of met de klok mee draaien om signaalverlies door de ronding van de aarde op te vangen. Met gps bepaalt de SKEW-functie uw positie en stelt daar de lnb automatisch op in.

16 belangrijkste satellieten in het geheugen

In het intelligente bedieningspaneel staan standaard 16 satellieten ingeprogrammeerd. Dit zijn  o.a. Astra 19, Hot Bird, Astra 23, Eutelsat 9, Eutelsat 5W, Eutelsat 16, Astra 28, Hispasat, Turksat en internet. Het paneel is te bedienen met slechts 2 knoppen en is verder voorzien van een grafisch OLED-display met daarop de activiteit van de schotelantenne.

Bediening en updates

Met de IOS of Android app van Teleco is het gemakkelijk om via bluetooth te communiceren met de control unit, zo kan deze ingesteld worden op de juiste satelliet positie en kan de control unit geüpdate worden zonder tussenkomst van een pc.

Technische eigenschappen

Teleco FlatSat Skew Easy Smart 90 cm schotelantenne
 • 90 cm schotelblad
 • Single lnb
 • Afmetingen dakunit (lxbxh): 104 x 85 x 19,5 cm
 • Opbouwhoogte: 19,5 cm
 • Gewicht dakunit: 12,0 kg
Besturingseenheid HD DVB-S2
 • Afmetingen: 165 x 115 x 30 mm
 • Spanning: 12V-24V DC  (10V-31V DC)
 • Max. verbruik: 4A
 • Gewicht: 250 g

In het kort

De set bestaat uit:

 • Teleco FlatSat Skew Easy Smart schotelantenne (diameter: 90 cm)
 • Twin lnb
 • Besturingseenheid HD DVB-S2
 • Wandbedieningspaneel met 2 knoppen en OLED-display
 • Wegrijdbeveiliging
 • 16 belangrijkste satellieten ingeprogrammeerd
 
 
Nieuw   l   Sat-Links   l   Lectuur   l   Service   l   Contacteer ons   l   Openingsuren   l   Verkoopsvoorwaarden