satelec
Nieuw(s) Sat-Links Service Contacteer ons Online kopen Verkoopsvoorwaarden

 

 

Satelec

Maxview - Internet via 3G/4G / WiFi
Maxview Roam

Met de Roam van Maxview kunt u tijdens uw reis gemakkelijk internet verbinding maken of uw eigen hotspot creeren, zelfs op afgelegen en landelijke bestemmingen.
Deze antenne is ontworpen om het 3G/4G-signaal te maximaliseren.
In combinatie met de Roam-router creëert dit een betrouwbare en veilige WiFi-hotspot voor uw voertuig.

De Maxview Roam oplossing maakt gebruik van een krachtige externe, op het dak gemonteerde antenne en een interne router. De oplossing is een betrouwbare en veilige WiFi hotspot voor uw camper, caravan, boot, jacht of schip. De Maxview oplossing is uniek omdat de Roam u op twee manieren helpt om beter internet te krijgen.

  • 3G/4G signaal - het hoofddoel van de Roam is een 3G/4G-signaal gebruiken om een WiFi verbinding te krijgen; dit is de krachtigste en meest snelle oplossing van de Maxview Roam. Met de 3G/4G LTE antenne is het signaal zo sterk dat u een internetverbinding kan hebben waar uw smartphone dat bijvoorbeeld niet voor elkaar kan krijgen.
  • WiFi hotspot - daarnaast kan de Maxview Roam ook worden gebruikt om verbinding te maken met een bruikbare WiFi-hotspot. Deze oplossing maakt gebruik van de krachtige interne antenne op de Maxview Roam Router. Het dataverbruik op uw SIM-kaart kan op deze manier worden geminimaliseerd, mits een betrouwbare WiFi-bron beschikbaar is.

Maxview Roam - Plug & Play router

Een 3G/4G oplossing is over het algemeen de meest snelle en stabiele internetverbinding, maar in sommige gevallen kan een WiFi hotspot handig zijn. Wanneer dit het geval is, hoeft u uw 3G/4G data niet te verbruiken en kunt u overschakelen naar een WiFi hotspot.De Maxview Roam biedt het beste van twee werelden; indien beschikbaar kan een WiFi-verbinding worden gebruikt om het gegevensgebruik te minimaliseren.

  • Plug & Play Router; de router is speciaal ontworpen gebruik zowel voer- als aan boord van vaartuigen. De router is voorzien van een duurzame aluminiumbehuizing en vanwege het compacte formaat en de kastbeugel is deze op bijna elke plek te installeren.
  • Sim-lock vrij; de router is ontworpen om te werken met elke data provider. U kunt daarbij kiezen uit een Prepaid simkaart of een maandelijks contract, wat het beste past bij behoefte.
  • Veilig Internetten; Gebruikt geavanceerde methoden voor wachtwoordcodering om ervoor te zorgen dat uw internetverbinding veilig blijft.
  • Connectiviteit; kan bedraad worden gebruikt in combinatie met de 1,5m ethernet-kabel. Bijvoorbeeld voor gebruik in combinatie met uw Smart TV.
  • Stroom; kan gebruik maken van de aanwezige 12V plug voor voertuigen of kan aangesloten worden op 220V netspanning.
  • Apparaten; verbindt tot wel 50 apparaten tegelijkertijd, zoals Smart TV's, smartphones, tablets en laptops

 

399.00€

__________________________________________________________________________________________________

 

De Travel Vision 4G WiFi Connect
4G Wifi connect

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Travelvision 4G

 

 

 

Uw eigen betrouwbare WiFi netwerk op reis,
klik voor meer details

 

Travel Vision brochure

 

 

 

 

 

 

795.00€

 

 

 

 
Nieuw   l   Sat-Links   l   Lectuur   l   Service   l   Contacteer ons   l   Openingsuren   l   Verkoopsvoorwaarden